Helena is home!

nu är jag hemma :),tänker ta en blogg paus här på den här bloggen och börja blogga på en annan med min kompis Sandra. så följ mig där! www.sandraohelena.blogg.se .

Snö!

Det kom snö igår,det snöade typ länge och det står typ att dom har lvoat mer i morgon iallafall på aftonbladet. Om ni vill veta mer gå in på då www.aftonbladet.se . Imorgon bär det av till luleå ska dit och träffa kusinerna så det ska bli kul!,kommer hem på söndag någon gång:).

HAHAHA värd och se, skrattar så mycket hahahah!



Ha en skön fredag alla!:).

Skillnaden!

hör skillnaden från nu och då på hur justins röst har förändrats:)

Favorite girl:



Favorite girl nydligen:



somebody to love ft. Usher:



Somebody to love nyare verison typ eller nått:



SPOLA FRAM TILL 1:04 DÄR KOMMER JUSTIN IN!



//

spökstigen

ikväll ska jag med amanda till en spök sak med holken det ska bli as kul! mina läsare vart är ni?:( det är inte kul å blogga när det är ingen som typ läser..



hahaha bilden....

Höst

nu kommer det några bilder som jag fotade på Molly:) min hamster.Just nu är jag med sandra och ikväll ska jag till holken för ska köpa ett kort så jag kan göra en sak i morgon med holken.


























Haha! :D


justins handslag



såg denna på justindrewbieber.blogg.se:) haha så söt!   2:10

Bilder

Idag har jag varit med Fanny och Sandra efter skolan och då fixade jag fanny och fotade henne:) det kommer bilder på det.Snart ska jag göra matte läxan...Jag älskar tisdagar! för då har vi inge språk eller matte och sov morgon perfect! men i morgon har vi båda sakerna.






haha fanny:)(L)

















kung!


Olle Hedberg idol 2010



Han är sjukt bra!
/H


Lördag

Idag är det lördag ocg var först på stan med sandra! köpte en ny skön ylle/stickad tröja den är randig men brunt och någon annan färg.Sen har jag spenderat min kväll men sandra och victor vi såg hockeyn skellefteå aik - solna aik. 6-3 till Skellefteå aik!,så dom vann.Iallfall imorgon har jag badminton och street dance och så måste jag plugga till ett prov som vi har på måndag so!ååhh och fick den i torsdags för var sjuk i måndags när alla andra fick boken osv.Men ska försöka göra mitt bästa:).Ha en skön lördag alla!.







U smile


RSS 2.0